Sleutelhangers tasje met bloembollen

Sleutelhangers tasje met bloembollen en bedrukking

 

De sleutelhanger tasje met bloembollen is een leuk geschenk voor mensen die van tuinieren houden en voor in de tuinbranche. U kunt de sleutelhanger gemakkelijk aan uw sleutelbos vastmaken, zo raakt u ook nooit meer uw sleutels kwijt!

De sleutelhanger en broekzak-beschermer is gevuld met anemoontjes of verwilderbare tulpjes. We leveren dit product het hele jaar door, de bloembollen zijn daarom afhankelijk van het seizoen. We ontwerpen uw eigen sleeve voor om het tasje. De tasjes zijn in vele kleuren leverbaar. De afmetingen van de bedrukte sleutelhanger tasje met bloembollen zijn 5 x 7 cm. 

Is de sleutelhanger tasje met bloembollen niet precies wat u zoekt voor uw bedrijf? In ons assortiment vindt u verschillende producten die gerelateerd zijn aan dit product. U vindt zoal het mini bloembollen doosje, het kratje met bloembollen en de melkbus als spaarpot.

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer relatiegeschenken, gadgets en gifts. Voor een vrijblijvende offerte kunt u onderaan op de button klikken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelhangers tasje met bloembollen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: