Sleutelhangers tuigleder

Sleutelhangers tuigleder met bedrukking

 

Tot de categorie tuigleder behoren de ledersoorten met een natuurlijke nerf. De bedrukte sleutelhanger tuigleder heeft een chique uiterlijk. De sleutelhanger met opdruk staat prachtig bij elke sleutelbos.


De sleutelhanger tuigleder relatiegeschenken kunt u laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De bedrukking komt dan op de voorkant van het tuigleder sleutelhanger te staan. Hierdoor wordt de sleutelhanger in tuigleder met opdruk een ideale giveaway bij beurzen. Op deze manier kunt u binnen een korte tijd veel mensen bereiken en wordt er goede reclame gemaakt voor uw bedrijf.


We hebben verschillende sleutelhangers, zo kunt u uw favoriete sleutelhanger kiezen. Naast de sleutelhanger tuigleder hebben we ook de sleutelhanger ijskrabber en de sleutelhanger munthouder. Vindt u niet de sleutelhanger als promotiemiddel die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de sleutelhanger tuigleder aanvragen onder aan deze site.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelhangers tuigleder? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: