Sleutelhangers voetballer

Sleutelhangers voetballer met bedrukking

 

Zoekt u een speciale sleutelhanger en bent u weg van voetbal? Dan hebben wij precies wat u zoekt namelijk de sleutelhanger voetballer. De sleutelhanger voetballer met opdruk is een metalen sleutelhanger in de vorm van een voetballer. De voetballer sleutelhanger betreft een grote groep mensen. De bedrukte sleutelhanger voetballer is ook uitermate geschikt rond voetbalfinales en het EK en WK.


U kunt bij ons de sleutelhanger voetballer laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De sleutelhanger voetballer is leuk als relatiegeschenk en door de bedrukking ook perfect als promotiemiddel. De bedrukte sleutelhanger voetballer is leuk als giveaway op beurzen en open dagen. De sleutelhanger voetballer relatiegeschenken zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Indien u vragen of opmerkingen heeft over de sleutelhanger voetballer bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelhangers voetballer? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: