Sleutelhangers vorm van een wolk

Sleutelhangers vorm van een wolk met bedrukking

 

Een sleutelhanger wordt gebruikt om sleutels bij elkaar te houden. Aan een metalen ring kunnen meerdere sleutels bevestigd worden. De bedrukte sleutelhanger vorm van een wolk is geschikt voor aan uw tas of sleutelhanger. 

U kunt de sleutelhanger vorm van een wolk laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Bedrukte sleutelhangers worden vaak gebruikt om weg te geven op beurzen en evenementen. Deze giveaways zijn namelijk goedkoop en klein. Door de bedrukking op de sleutelhanger in de vorm van een wolk kunt u binnen een korte tijd veel mensen bereiken en wordt er goede reclame gemaakt voor uw bedrijf.

Vindt u niet de sleutelhanger die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de sleutelhanger aanvragen. (zie onderaan)Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelhangers vorm van een wolk? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: