Slide USB Sticks

Slide USB Sticks met bedrukking

 

De slide USB stick is een uitschuifbare USB stick. De achterzijde van de bedrukte slide USB stick kan ingeschoven worden zodat de USB poort tevoorschijn komt. Wanneer de achterzijde van de slide USB stick weer uitgeschoven wordt, wordt de USB-poort in het omhulsel van de slide USB stick getrokken. Hierdoor wordt de slide USB stick als promotiemiddel goed beveiligd wanneer u deze niet gebruikt. Aan de slide USB stick zit een koord met een sluiting eraan, zo kunt u de slide USB stick als relatiegeschenkgemakkelijk ergens aan bevestigen en kan zo gemakkelijk worden meegenomen.

Om van de slide USB stick een persoonlijk product te maken kunt u deze laten bedrukken, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo. Zo kunt u de slide USB stick gebruiken als promotiemiddel bijvoorbeeld als give away op beurzen. De bedrukte slide USB stick is een leuke variant op de standaard USB stick u zul hiermee dus een goede indruk maken op uw relaties.

We hebben nog heel veel andere USB sticks in onze collectie zoals de clip USB stick, de sleutel USB stick, de ECO USB stick en de bookmark USB stick. Wilt u meer informatie over de slide USB stick met opdruk of over de andere USB sticks kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor slide usb sticks? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: