Sluitklemmen

Sluitklemmen met bedrukking

 

Onze sluitklemmen voor het hermetisch afsluiten van allerlei zakjes komen van pas in vrijwel elk huishouden, in elk kantoor en in elke branche. De zaksluiters zijn perfect inzetbaar als reclamedragers door de uitstekende bedrukkingsmogelijkheden. Wij bedrukken de afsluitklemmen goedkoop met uw logo en tekst.

De papierknijpers kunnen worden gepersonaliseerd door middel van een bedrukking. Geheel naar uw wens kan de papierknijper worden voorzien van een opdruk met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam en een pakkende slogan. Bedrukte sluitklemmen als relatiegeschenken zijn van grote waarde voor uw bedrijf. Uw naamsbekendheid zal toenemen en uw relaties zullen aangenaam verrast zijn. Doordat de sluitklemmen keer op keer hergebruikt kunnen worden, zal er nog lange tijd reclame gemaakt worden voor uw bedrijf. Een duurzaam product dat nog lang meegaat is een ideaal relatiegeschenk! De sluitklemmen met logo zijn in te zetten voor verschillende doeleinden. Uw relaties zullen de veelzijdige sluitklemmen met bedrukking zeer waarderen!

Omdat ondernemingen zo veelzijdig zijn, heeft HSG Relatiegeschenken een zeer uitgebreid assortiment zodat er voor iedere branche een geschikt promotieartikel te vinden is. Laat u inspireren door de talloze producten in ons assortiment op www.hsg-relatiegeschenken.com. Heeft u twijfels over de haalbaarheid van uw ideeën, dan kunt u geheel kosteloos contact opnemen met een van onze medewerkers die u helpen een relatiegeschenk op maat samen te stellen. Informeer naar onze eindeloze mogelijkheden!

Bedrukte sluitklemmen zijn eenvoudig en snel te bestellen bij HSG Relatiegeschenken tegen scherpe prijzen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u de beste prijs-kwaliteit verhoudingen te bieden en garanderen wij u snelle levertijden. De sluitklemmen met logo liggen snel bij u thuis!

De bedrukte sluitklemmen, ook wel bekend als zaksluiters of chipsklemmen met bedrukking, zijn onmisbaar voor het afsluiten van zakjes en zijn perfecte reclamedragers! Wij zorgen ervoor dat de sluitklemmen met logo aansluiten bij de wensen van uw bedrijf voor optimale reclame en promotie.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sluitklemmen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: