SmartMatten

SmartMatten met bedrukking

De SmartMat is een muismat, deze smartmat is erg goedkoop. De Smartmat is met papier gelamineerd, daardoor krijg je een scherpe bedrukking en een felle, kleurrijke afbeelding.

De Smartmat is een goed product om te gebruiken voor promotie, omdat het zo goedkoop is, het is echter wel minder duurzaam dan bijvoorbeeld de hardtop mat.

De goedkope mat werkt het beste met moderne optische muizen, de Smartmat is verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen. We hebben de standaard vormen van muismatten namelijk rond en vierkant, maar we hebben andere vormen smartmats zoals een huis,hartje,zeshoek en een T-shirt.

Je kunt de Smartmat laten bedrukken, hiermee kan je iedereen jou bedrijf herkennen een goed promotiemiddel dus. Je kunt zelf bepalen waarmee de smartmat bedrukt wordt zo geef je een eigen draai aan de goedkope muismat. Doordat het product zo goedkoop is is het uitermate geschikt om uit te delen als een give-awaySnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor smartmatten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: