Smartphone houders

Smartphone houders met bedrukking

 

De smartphone houders zijn effectieve relatiegeschenken. De doelgroep is zeer groot doordat ruim 80% van de wereldbevolking over een smartphone beschikt. Dit maakt de bedrukte telefoonhouder perfect inzetbaar als relatiegeschenk!  

Smartphones zijn in een korte tijd een onmisbaar deel geworden van ons leven. Daarnaast worden mobiele telefoons ieder jaar kostbaarder door de steeds uitgebreidere technische kennis die toegevoegd wordt aan de apparaten. Het is van belang dat de smartphones goed onderhouden worden. Mobiele telefoon accessoires zijn dan ook populaire relatiegeschenken die goed worden ontvangen door uw relaties! De smartphone houder is bijvoorbeeld een ideaal relatiegeschenk voor op kantoor. Doordat ze op het bureau liggen, zijn ze in het gezichtsveld van veel mensen waardoor uw bedrijfsnaam en boodschap telkens weer onder de aandacht komt. Een naamsbekendheidsvergroting is het gevolg!

HSG Relatiegeschenken heeft al jarenlang ervaring op het gebied van relatiegeschenken. Wij leveren daarom een groot assortiment aan give-aways, luxe gifts en reclame artikelen. Alle mobiele telefoonhouders kunnen wij eenvoudig en voordelig bedrukken naar uw wens! Zo zijn er zelfs modellen telefoonhouders die volledig custom made en in eigen PMS kleur gemaakt kunnen worden. Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen ervoor dat de smartphone houder met logo op tijd bij u thuis geleverd wordt.

De smartphone houders met bedrukking zullen ervoor zorgen dat uw relaties vaak worden herinnerd aan uw bedrijf. De bedrukking zal veelvuldig opvallen! Het was nog nooit zo eenvoudig om reclame te maken voor uw bedrijf. U kunt op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor de smartphone houders met logo.

De smartphone houder met logo is een praktisch en zeer welkom relatiegeschenk voor zowel jong als oud. Bij ons kunt u de telefoonhouders met bedrukking bestellen in de kleur die u maar wenst! Wij zorgen ervoor dat de smartphonehouder wordt bedrukt naar de huisstijl van uw bedrijf. Daarnaast is de gsm houder bijzonder geschikt als brievenbus cadeautje bij bijvoorbeeld mailings en catalogi. Dat komt doordat in uitgeklapte vorm de smartphone houder plat is. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor smartphone houders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: