Smiley artikelen

Smiley artikelen met bedrukking

 

Een smiley is een eenvoudige tekening van een lachend gezichtje. Met het gebruik van de computer zijn de smileys erg populair geworden. Ze worden dan ook op veel verschillende producten toegepast om ze er leuk en vrolijk uit te laten zien.

We hebben bijvoorbeeld de smiley drijvende sleutelhanger. Dit is een sleutelhanger met een afbeelding van een smiley. Deze bedrukte smiley drijvende sleutelhanger blijft drijven in het water zodat u niet achter de sleutels aan hoeft te duiken als ze in het water zijn gevallen. Verder hebben we het smiley stress item. Dit is een stress bal met een afbeelding van een smiley als relatiegeschenk, deze kunt u gebruiken om uw stress te verlichten.

We hebben ook een smiley spiegel, dit is een ronde spiegel met het plaatje van een smiley. De smiley projectiesleutel licht is een klein lampje met een projectie van een smiley als promotiemiddel, zo kunt u op een leuke en originele manier dingen aanwijzen. Daarnaast hebben we een smiley flessenopener. Deze is rond, de mond van de smiley is open, hiermee kan de fles worden opgemaakt. 

Voor elektronica hebben we ook leuke producten met smileys. Zo hebben we de smiley USB stick. Deze ronde USB stick met een lach bewaart al uw documenten. Ook hebben we de smiley tas voor draagbare elektronica. Dit is een tas met de afbeelding van een smiley binnenin, die door middel van een knoop kan worden gesloten. En als laatst hebben we de smiley laptophoes. Dit is een laptophoes met een afbeelding van een smiley die voor u laptop zorgt en bewaakt.

Om al uw spullen gemakkelijk mee te kunnen nemen hebben we de smiley rugzak, een rugzak met een afbeelding van een smiley. Deze smiley rugzak kan door middel van touwtjes open en dicht worden gemaakt. Ook voor regenachtige dagen heeft smiley een product voor u, de smiley paraplu. Deze zorgt ervoor dat u altijd droog zult blijven als het regent en ook dat u weer vrolijker wordt. Maar ook voor zonnige dagen heeft smiley een perfect product voor u, de smiley deken. Deze kunt u gebruiken als u naar het park gaat, u kunt dan op de smiley deken gaan zitten.

Deze producten kunnen allemaal bedrukt worden met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. Hiermee krijgen de bedrukte smiley producten een persoonlijke tint en worden het unieke producten. Omdat de smileys de laatste tijd erg populair zijn, zijn het perfecte relatiegeschenken waar al uw relaties tevreden mee zullen zijn. Ook kunnen de smiley producten goed diene als promotiemiddel door de bedrukking op de producten. Iedereen zal smiley in associatie brengen met uw bedrijf waardoor uw bedrijf in aanzien zal stijgen en meer naamsbekendheid.

We hebben in onze collectie dus veel verschillende smiley producten met opdruk. Daarnaast hebben we ook nog heel veel andere producten zoals tassen, pennen en USB sticks. Heeft u interesse in de smiley producten of in andere producten, kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor smiley artikelen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: