Sneeuwballenmakers

Sneeuwballenmakers met bedrukking

 

Productomschrijving

De sneeuwballenmakers zijn een fantastisch hulpstuk. De sneeuwballenmakers zijn ideaal bij het maken van sneeuwballen. U kunt keer op keer een perfecte sneeuwbal creëren en u krijgt geen koude handen meer! De sneeuwballenmaker is een soort tang, zie u eenvoudig kunt inknijpen en dan wat sneeuw pakken om de perfecte sneeuwbal te krijgen. De sneeuwballenmaker is gemaakt van PE en u kunt de sneeuwballenmaker bestellen in de kleuren zilver en goud. De afmeting van dit hulpstuk is 37 x 10 x 9 centimeter.

Bedrukte Sneeuwballenmakers

Bij HSG Relatiegeschenken kunt u de bedrukte sneeuwballenmakers laten voorzien van uw logo. De Sneeuwballenmakers met opdruk wordt dan bedrukt met uw logo. Hierdoor kunt u de sneeuwballenmakers inzetten als promotiemiddel voor uw bedrijf. U kunt de sneeuwballenmaker met logo uitdelen op grote evenementen of beurzen. Zo maakt u mensen blij met een leuk geschenk en uw naam komt bij veel mensen terecht, hierdoor zal uw bedrijfsnaam door veel mensen opgemerkt worden. Ook kunt u de bedrukte sneeuwballenmaker cadeau doen aan uw klanten en zakenrelaties. Op deze manieren maakt u op een leuke en originele manier reclame voor uw bedrijf!

Sneeuwballenmakers met logo online bestellen

Bij HSG Relatiegeschenken kunt u makkelijk en snel de sneeuwballenmakers met logo online bestellen. Ook voor onbedrukte sneeuwballenmakers bent u bij HSG Relatiegeschenken aan het juiste adres. Wij bieden u de sneeuwballenmaker aan voor een scherpe prijs. U kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers als u nog vragen heeft. Zij helpen u graag verder met de zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk voor u!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sneeuwballenmakers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: