Sneeuwbollen

Sneeuwbollen met bedrukking

 

Een sneeuwbol is een transparante bol met daarin vaak een klein miniatuur of een afbeelding. Ook zitten er kleine witte vlokjes in de bedrukte sneeuwbol. Wanneer er met de sneeuwbol als promotiemiddel wordt geschud worden de deeltjes over de bol verdeeld. Als de bol wordt neergezet dwarrelen de sneeuwvlokjes naar beneden en lijkt het alsof het sneeuwt in de bol. De onderkant van de sneeuwbol is plat zodat de sneeuwbol met opdruk gemakkelijk ergens neergezet kan worden. De sneeuwbol is er in allerlei verschillende varianten, er zijn bijvoorbeeld sneeuwbollen als relatiegeschenkvoor speciale dagen zoals Valentijnsdag of kerstmis.

U kunt de afbeelding van de sneeuwbol zelf kiezen, u kunt dus ook uw bedrijfslogo en/of eigen tekst op de afbeelding laten bedrukken. Hierdoor wordt de sneeuwbol een prima promotiemiddel. De sneeuwbol is een leuk product om bijvoorbeeld in de huiskamer te zetten als decoratie. Maar ook voor kinderen is de bedrukte sneeuwbol erg leuk het is dus het ideale relatiegeschenk.

De sneeuwbol is er in allerlei varianten. Zo zijn de sneeuwbollen er in verschillende vormen, er is een ovale, ronde, grote en een kleine sneeuwbol. Ook zijn de afbeeldingen in de sneeuwbol met opdruk verschillend en zelf te bepalen. U kunt de sneeuwbol dus naar uw eigen wens personaliseren. Bent u geïnteresseerd in de bedrukte sneeuwbol kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sneeuwbollen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: