Snijplanken

Snijplanken met bedrukking

Een snijplank is een plank die wordt gebruikt om groenten en andere voedingswaren op te versnijden. Er zijn verschillende materialen waaruit een snijplank kan zijn vervaardigd, zoals hout, plastic, glas of bamboe. De snijplank wordt vooral gebruikt om wille van de hygiëne en beschadigingen, wanneer er direct op het aanrecht zou worden gesneden. De snijplank dient na gebruik goed te worden gereinigd.

De snijplank kan allerlei vormen aannemen, zoals rond of rechthoekig. Sommige snijplanken hebben zelfs een vorm die uitloopt in een handvat met een gat erin. Wanneer deze snijplank wordt opgenomen aan dit handvat, kunnen de gesneden ingrediënten direct in de pan worden gedaan.

Aangezien iedereen wel eens een snijplank gebruikt, is de snijplank een leuk idee om als relatiegeschenk te geven. De snijplank kan ook worden verkregen in een picknickset, een messenset, kaasset, brunchset, een keukenset,...

Onderaan kunt u een offerte aanvragen voor een snijplank. Een van de medewerkers van HSG relatiegeschenken zal u dan zo snel mogelijk de offerte voor de snijplank toesturen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor snijplanken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: