Snoep

Snoep met bedrukking

Snoep is voedsel dat meestal suiker als hoofdbestanddeel heeft. Niet alleen de meeste zoetigheden wordt onder snoep verstaan, maar ook chips en koekjes zijn snoep. In Nederland is drop het meest gegeten snoep, in België is dit chocolade.
Snoep is ontstaan al een medicijn. De medicijnen die toen op de markt waren, hadden allen een bittere smaak. Men deed een suikerlaagje over deze bittere pil, wat maakte dat de mensen de pil wel lekker gingen vinden en zo dus onrechtstreeks het snoep uitvonden.
Snoep kan uitstekend gebruikt worden als give-away of premium. HSG relatiegeschenken kan u hier het beste advies in geven. Geef ons snel een belletje of stuur een e-mailtje en wij sturen u een vrijblijvende prijsofferte.

Voorbeelden van snoep dat kan worden gebruikt als give-away zijn muntcards en muntdispensers, dextroserolletjes, suikerzakjes, snoepdoosjes, pepermuntrolletjes, caramellen, lolly's,... Al deze snoep kan worden verkregen met de opdruk van het logo van uw bedrijf en enkele in de kleur van het logo. Speciaal snoep dat we u kunnen voorstellen is de logo lolly: hierbij wordt het logo van uw bedrijf als lolly gemaakt. Ook clic clac blikjes zijn een hot item als relatiegeschenk!

Vindt u niet de snoep die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de snoep aanvragen (zie onderaanSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor snoep? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: