Snoepgoed

Snoepgoed met bedrukking

Snoepgoed is voedsel dat meestal suiker als hoofdbestanddeel heeft. Niet alleen de meeste zoetigheden wordt onder snoepgoed verstaan, maar ook chips en koekjes zijn snoepgoed. In Nederland is drop het meest gegeten snoepgoed, in België is dit chocolade.
Snoepgoed is ontstaan al een medicijn. De medicijnen die toen op de markt waren, hadden allen een bittere smaak. Men deed een suikerlaagje over deze bittere pil, wat maakte dat de mensen de pil wel lekker gingen vinden en zo dus onrechtstreeks het snoepgoed uitvonden.

Snoepgoed kan uitstekend gebruikt worden als give-away of premium. HSG relatiegeschenken kan u hier het beste advies in geven. Geef ons snel een belletje of stuur een e-mailtje en wij sturen u een vrijblijvende prijsofferte.

Voorbeelden van snoepgoed dat kan worden gebruikt als give-away zijn muntcards en muntdispensers, dextroserolletjes, suikerzakjes, snoepdoosjes, pepermuntrolletjes, caramellen, lolly's,... Al dit snoepgoed kan worden verkregen met de opdruk van het logo van uw bedrijf en enkele in de kleur van het logo. Speciaal snoepgoed dat we u kunnen voorstellen is de logo lolly: hierbij wordt het logo van uw bedrijf als lolly gemaakt. Ook clic clac blikjes zijn een hot item als relatiegeschenk!

Vindt u niet het snoepgoed dat u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor dit snoepgoed aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor snoepgoed? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: