Snoeppotten

Snoeppotten met bedrukking

 

Een snoeppot is een pot die meestal gevuld is met snoepjes of koekjes. Een snoeppot is vooral aantrekkelijk voor kinderen. Een snoeppot wordt meestal op een kast of op tafel gezet, zodat de snoeppot gemakkelijk te bereiken is en de snoeppot vrij snel leeggeraakt.

U kunt een lege snoeppot kopen, maar ook al een gevulde snoeppot (met snoepjes, muntjes, ...). Op bijvoorbeeld het deksel van een dergelijke snoeppot kan uw logo worden gedrukt. Een andere manier van bedrukking kan een sticker zijn die op de snoeppot wordt gekleefd.

HSG relatiegeschenk biedt u enkele snoeppotten aan, die u kunt bekijken door naar onze zoekpagina te navigeren (op bovenstaande link klikken).

Vindt u niet de snoeppot die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de snoeppot aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor snoeppotten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: