Snoepzuilen

Snoepzuilen met bedrukking

 

Snoepgoed of simpelweg snoep, is de algemene benadering voor lekkernijen, vaak met suiker als hoofdbestanddeel. Snoep is steeds meer in trek bij zowel jong als oud. Nederlanders hebben nog nooit zoveel geld aan snoep uitgegeven als vorig jaar. Het gaat om gemiddeld 34 kilo snoep per jaar per persoon. Dat is ook niet gek omdat je tegenwoordig bijna overal snoep kan kopen. Mensen houden van snoep en kunnen niet meer zonder. Vandaar dat snoepgoed ook steeds populairder wordt als relatiegeschenk.

Vaak staan er snoepzuilen op bijvoorbeeld toonbanken in winkels of bij restaurants. Snoepzuilen zijn meestal doorzichtig zodat men kan zien wat voor snoepjes erin zitten. Dit zorgt tevens voor een mooie uitstraling. De kunststof ovale snoepzuil kan worden gevuld met standaard snoepgoed of snoepgoed met een eigen bedrukking. Tevens kan de ovale snoepzuil zelf ook worden bedrukt of worden voorzien van een bedrukking door middel van een sticker. Op deze manier zal iedereen die langsloopt om een snoepje te pakken, uw bedrijfslogo zien. De bedrukte snoepzuil met bedrukte snoepjes zorgt er dus voor dat uw naamsbekendheid groter wordt wat erg gunstig is voor u en uw bedrijf!

De kunststof snoepzuil is ideaal voor elk bedrijf. Op deze manier kan het bedrijf klanten en personeel tevreden houden door een klein geschenkje aan te bieden als blijk van waardering. Het is net even dat extraatje wat in dank zal worden afgenomen. Op de website van HSG kunt u de gepersonaliseerde snoepzuilen bestellen tegen scherpe prijzen. Diverse vullingen zijn mogelijk. De zuil kan zowel op de voor als achterzijde naar eigen wens worden bedrukt. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor snoepzuilen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: