Snowboardhoezen

Snowboardhoezen met bedrukking

 

Wilt u uw snowboard vervoeren zonder dat er krasjes opkomen? Dan hebben wij precies wat u zoekt namelijk de snowboardhoes de snowboard hoes heeft een klepsluiting. De luxe snowboardhoes is in lengte verstelbaar.


U kunt de snowboardhoes bij ons laten bedrukken geheel naar uw wens. De snowboardhoes is geschikt als promotiemiddel door de bedrukking. Deze hoes is ook zeer geschikt als relatiegeschenk. De snowboardhoes relatiegeschenken kunt u laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De snowboardhoes zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties. De snowboardhoes is in het bijzonder geschikt voor sportliefhebbers.


De afmeting van de luxe snowboardhoes is 165 x 47 cm en is gemaakt van het materiaal 600D polyester. De snowboardhoes met opdruk is verkrijgbaar in de kleuren zwart/rood en kobalt/rood.


Indien u vragen of opmerkingen heeft over de snowboardhoes bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor snowboardhoezen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: