Soft pvc sleutelhangers

Soft pvc sleutelhangers met bedrukking

Deze unieke sleutelhanger is een sleutelhanger met soft pvc. De bedrukte sleutelhanger is verkrijgbaar naar eigen wens. De bedrukte soft pvc sleutelhanger is gemaakt van kunststof en afneembaar vanaf 100 stuks.

U kunt de soft pvc sleutelhanger relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De sleutelhanger met opdruk is een perfecte manier om uw bedrijf te promoten. De soft pvc sleutelhanger is ook geschikt als relatiegeschenk. Het logo sleutelhanger zal zeker gewaardeerd worden door uw zakenpartners en personeel.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de soft pvc sleutelhanger bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor soft pvc sleutelhangers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: