Softshells

Softshells met bedrukking

Soft shell kleding is een steeds populairder wordende ontwikkeling op het gebied van buitenkleding en sportkleding. Waar men bij (regen)jassen spreekt over de hardshell, duidt softshell op jacks die meestal elastisch zijn. De elasticiteit zorgt ervoor dat de nauwere aansluiting niet ten koste van de bewegingsvrijheid gaat waardoor het draagcomfort in belangrijke mate verhoogt wordt. Soft shell kleding zoals soft shell bodywarmers, softshell jackets en softshell jassen zijn ideaal als relatiegeschenken en als bedrijfskleding.

De softshells zijn goed te bedrukken met uw persoonlijke gegevens zoals de naam en het logo van uw bedrijf met een pakkende slogan. Op deze manier maken de bedrukte softshells optimaal promotie voor uw bedrijf en zorgen ze tevens voor een representatief uiterlijk. Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u ons geheel assortiment aan te bedrukken promotioneel textiel bezichtigen en bestellen tegen scherpe prijzen.

De bedrukte soft shell kleding is winddicht en in hoge mate waterafstotend door het gladde buitenmateriaal. Vandaar dat softshells met logo onmisbaar zijn tijdens het wandelen in de bergen, tijdens het sporten in de buitenlucht of tijdens het werken in de koude werkplaats. Met de bedrukte soft shell kledingstukken als relatiegeschenken kunt u al uw klanten, personeel en relaties blij maken! Tevens zal uw naam vaak onder ogen komen door de gepersonaliseerde jacks waardoor uw bedrijf alsmaar bekender wordt. Het is dus een zeer slimme zet om uw relaties te verrassen met bedrukte softshells als relatiegeschenken.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor softshells? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: