Solar radio's

Solar radio's met bedrukking

Productomschrijving

Een Solar radio is een radio die volledig werkt op zonne-energie. Dit is een AM/FM radio die gemaakt is van kunststof. De Solar radio is rechthoekig van vorm en u kunt door de oortjes naar de radio luisteren. Dit item heeft een back up batterij, waardoor u ook radio kunt luisteren als er geen zon is. De Solar radio heeft een handig formaat ( 9 x 6,5 x 1,8 cm) en is dus gemakkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw broek- of jaszak.

Bedrukte solar radio’s

Wanneer u de bedrukte solar radio’s bedrukt met uw bedrijfslogo of tekst, staat u voor duurzaamheid. Wij hebben een ruim assortiment aan duurzame audio producten die allemaal een duurzame uitstraling hebben.

Solar radio’s met logo

Solar radio’s met logo besteld u eenvoudig en snel bij HSG relatiegeschenken. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring en denken graag met u mee. Stuurt u ons uw logo toe, dan maken wij graag een digitaal voorbeeld voor u op. U krijgt dan vooraf een goede indruk hoe uw reclame-uiting eruit komt te zien op de solar radio.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor solar radio's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: