Solar rekenmachines

Solar rekenmachines met bedrukking

 

Solar rekenmachines behoren al jaren tot de meest populaire relatiegeschenken. Op vrijwel elk kantoor wordt de rekenmachine er op den duur even bij gepakt. Het is een belangrijk hulpmiddel en onmisbaar in het dagelijks leven. Vandaar dat solar rekenmachines gewaardeerde relatiegeschenken zijn en vaak worden weggeven aan klanten en relaties. Een effectief relatiegeschenk dat compleet naar eigen wens kan worden voorzien van een bedrukking.

Bedrukte kantoorartikelen zijn ideale relatiegeschenken om uit te delen tijdens vergaderingen, evenementen en congressen. Zo vinden uw klanten en relaties uw bedrijfsnaam nog eens terug in de bureaula! De bedrukte calculators op zonne-energie zijn geschikt voor jong en oud en zijn in veel branches te gebruiken.  

Alle mogelijke reclame items en give-aways kunnen wij bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan, promotietekst, logo of bedrijfsreclame. Zo ook de solar rekenmachine! Door de solar rekenmachine te bedrukken met logo en tekst, wordt de klant er telkens aan herinnerd van wie het originele geschenk afkomstig is. Daarnaast zal uw bedrijfsnaam onder vele ogen komen met een vergroting van uw naamsbekendheid als gevolg. Laat uw wensen horen en samen gaan we opzoek naar een passende solar calculator op maat! U kunt kiezen uit solar bureau rekenmachines met logo in diverse designs en formaten.

Behalve solar rekenmachines bieden we nog talloze andere modellen rekenmachines. Van grote bureau calculators tot zakrekenmachines, van budget rekenmachines tot luxe calculators, wij hebben het allemaal! Laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment op www.hsg-relatiegeschenken.com. Hier kunt u tevens terecht voor het kosteloos en vrijblijvend aanvragen van een offerte voor de zonne-energie rekenmachines met logo. Wij sturen u altijd een digitale drukproef ter goedkeuring. Vervolgens gaan we meteen aan de slag zodat we de eco rekenmachines met bedrukking zo snel mogelijk bij u thuis kunnen leveren.

Bestel de solar rekenmachines met bedrukking online bij HSG Relatiegeschenken. Een veelzijdig relatiegeschenk waar u op kunt rekenen! Goedkoop, snel en eenvoudig te bedrukken met eigen tekst en logo. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor solar rekenmachines? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: