Solitaire

Solitaire met bedrukking

De meeste spelletjes zijn gemaakt om gespeeld te worden door meerdere personen. Soms is het lastig om deze personen te verzamelen. Vandaar dat je ook spelletjes hebt die je in je eentje kan spelen. Zo is het spel solitaire een populair spel waar je niemand anders bij nodig hebt om het te spelen, zoals de naam zelf al zegt. Vaak gaan mensen solitaire spelen wanneer ze zich vervelen. Solitaire is een raadsel wat volgens bepaalde regels moet worden opgelost. Solitaire bestaat uit een speelbord wat meestal een ronde vorm heeft en meestal is gemaakt van hout. In het bord zijn rondjes uitgesneden waar balletjes op kunnen worden neergelegd.

Het speelbord van solitair kan worden bedrukt met een eigen logo en/of promotietekst zodat solitaire niet alleen voor plezier zorgt maar tevens uw bedrijf optimaal promoot. Het is een slimme zet om solitaire als relatiegeschenk weg te geven aan uw relaties, uw personeel en uw klanten omdat bordspelen zoals solitair vaak onder ogen komen. Uw bedrijf blijft onder de aandacht met bedrukte solitaire spellen als relatiegeschenken.

De regels van het bedrukte solitaire spel zijn simpel. Het te bedrukken spelbord bestaat uit 37 genummerde gaten waarin balletjes kunnen worden gelegd.  Er zijn verschillende spellen die kunnen worden gespeeld met het speelbord van solitaire met opdruk. Bij het bekendste solitaire spel wordt het middelste balletje, nummer 19, eruit gehaald. Nu kan er een ander balletje in dat gaatje worden gelegd door over een ander balletje heen te springen. Je mag alleen verticaal of horizontaal springen en je mag maar over één balletje springen. Het balletje waar overheen is gesprongen moet van het bord af worden gelegd en mag niet meer meedoen. Het is de bedoeling dat op het einde nog maar een balletje op het bord ligt in nummer 19. Er zijn ook andere beginpatronen met andere eindpatronen voor eindeloos speelplezier met het bedrukte solitaire speelbord.

Voor het versterken van relaties bent u bij www.hsg-relatiegeschenken.com aan het juiste adres. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan originele relatiegeschenken zoals het te bedrukken spel solitaire. Bedrukte solitaire spellen bieden uw bedrijf toekomst.
 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor solitaire? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: