Sommeliermessen, thermometers en druppelvangers

Sommeliermessen, thermometers en druppelvangers met bedrukking

 

Voor de echte wijnliefhebbers zijn wijnaccessoires onmisbaar. De belangrijkste accessoires zijn wijnaccessoires voor het openen van de wijnfles, apparatuur om de temperatuur van de wijn te meten en druipringen. Een set van allerlei wijnaccessoires bij elkaar wordt een wijnset genoemd. Meestal wordt een wijnset geleverd in een mooie geschenkverpakking zoals een houten doos of een luxe box.

Voor het openen van een wijnfles wordt een kurkentrekker gebruikt. Zoals de naam zelf al zegt trekt een kurkentrekker de kurk uit de fles wijn zodat de fles wijn is geopend. Er bestaan vele soorten kurkentrekkers Een kurkentrekker met een open spiraal wordt een sommeliermes of een kelnermes genoemd. Kelnermessen en sommeliermessen zijn allen te bedrukken met een eigen logo en/of tekst ter promotie van uw bedrijf. Vandaar dat bedrukte kelnermessen en bedrukte sommeliersmessen vaak als relatiegeschenken en promotieartikelen worden gebruikt. Bij een kelnermes met opdruk of bij een bedrukt sommeliermes wordt het handvat gebruikt als hefboom. Voor het wegsnijden van de capsule kunt u gebruik maken van het mesje wat meestal bij de bedrukte kelnermes en de sommeliermes met opdruk is ingegrepen. Een te bedrukken sommeliersmes en een te bedrukken kelnersmes zijn populaire kurkentrekkers omdat ze gemakkelijk zijn op te bergen en omdat ze handzaam en compact zijn.

Wijn is het lekkerst als het op de juiste temperatuur is. Omdat het moeilijk is om de temperatuur van wijn in te schatten is een wijnthermometer een handig apparaatje. Al onze wijnthermometers kunnen wij voorzien met een eigen bedrijfslogo en promotietekst zodat wijnthermometers geschikte relatiegeschenken zijn. Sommige bedrukte wijnthermometers laten op een display zien hoeveel graden celsius de wijn is en sommige wijnthermometers met opdruk bestaan uit een glazen buis met een vloeistof die uitzet wanneer de temperatuur verhoogt. Langs de glazen buis bevindt zich een schaalverdeling zodat je zelf af kunt lezen wat de wijntemperatuur is. 

Het is niet fijn als een wijnfles gaat lekken of wanneer er wijndruppels vanaf bovenaan de fles naar beneden lopen. De wijnfles gaat plakken en je handen worden vies. Druppelvangers gaan dit probleem tegen. Druppelvangers worden ook wel druipringen, druppeltuiten of druppelringen genoemd en zijn allemaal te bedrukken met een eigen logo en/of tekst zodat de wijnaccessoires reclame maken voor uw bedrijf. Bedrukte druipringen, te bedrukken druppeltuiten, druppelvangers met opdruk en bedrukte druppelringen zijn populaire relatiegeschenken die zeker zullen worden gewaardeerd.

Ons te bedrukken wijnset met sommeliermes, thermometer en druppelvanger is een zeer populair relatiegeschenk wat luxe met zich mee brengt. Als u echt voor de dag wilt komen moet u gaan voor het bedrukte wijnset als relatiegeschenk!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sommeliermessen, thermometers en druppelvangers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: