Soundlocks, Laptop Alarm

Soundlocks, Laptop Alarm met bedrukking

 

Laptops zijn kostbare goederen en daarom ook erg gewild. Naast het feit dat u veel geld verliest wanneer uw laptop gestolen wordt, gaat er ook veel kostbare en vertrouwelijke informatie verloren die mogelijk in verkeerde handen terecht komt. Om deze rampsituaties te voorkomen is de SoundLock uitgevonden. Met de gepatenteerde SoundLock is uw laptop volledig beschermt tegen diefstal.

Niemand kan uw laptop ongezien meenemen met de SoundLock die tevens te bedrukken is met een eigen bedrijfslogo en eventueel een promotietekst of een pakkende slogan waardoor de SoundLock een prima relatiegeschenk is die uitstekend dient als promotieartikel. De te bedrukken SoundLock bestaat uit een kabel met USB-stekker die bevestigd is aan een alarm met daarin een codesleutel. De kabel moet je om een voorwerp winden en de USB stekker moet in de laptop worden gestoken. Wanneer de codesleutel uit het alarm verwijderd is, is uw laptop beveiligd! Het apparaatje is een origineel en nuttig relatiegeschenk waarmee uw relaties gegarandeerd blij zullen zijn!

Alleen met de unieke codesleutel van de bedrukte SoundLock is de USB stekker te verwijderen zonder dat er geluid wordt geproduceerd. Wanneer de kabel wordt doorgesneden of wanneer de stekker uit de laptop wordt getrokken, veroorzaakt de SoundLock met opdruk een luid alarm wat alleen met de sleutel kan worden uitgezet.

De SoundLock is verkrijgbaar in meerdere kleuren en te bedrukken naar wens zodat u uw personeel, uw klanten en uw relaties kunt verrassen met een gepersonaliseerd geschenk! U kunt gaan voor de kleur die het beste bij u en uw bedrijf past. Wij zorgen ervoor dat uw logo duidelijk zichtbaar is op de te bedrukken SoundLocks zodat uw naam vaak onder ogen komt en uw naamsbekendheid automatisch vergroot. Het is dus een slimme zet om uw relaties te verwennen met een SoundLock als relatiegeschenk! Het biedt uw relaties veiligheid en tevens versterkt het relaties.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor soundlocks, laptop alarm ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: