Spaarpot globes

Spaarpot globes met bedrukking

Een spaarpot is een gadget waar u geld in kunt bewaren. Er bestaan zeer veel verschillende soorten spaarpotten, de meest bekende is de spaarvarken. De spaarpot globe als relatiegeschenk is een spaarpot in de vorm van een globe die kan draaien. Aan de bovenkant zit een gleuf waar u uw geld in kunt stoppen. Met deze spaarpot kunt u tegelijkertijd uw vakantiebestemming bepalen terwijl u spaart.

De spaarpot globe kan bedrukt worden. De bedrukking wordt op een etiket op de verpakking geplaatst. De bedrukte spaarpot globe is handig voor iedereen die wil sparen.

Als u geïnteresseerd bent in de bedrukte spaarpot globe als relatiegeschenk of in een van onze andere artikelen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor spaarpot globes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: