Spaarpotten 'in-geval-van-nood-kapotmaken'

Spaarpotten 'in-geval-van-nood-kapotmaken' met bedrukking

 

Heeft u ook wel eens dat al uw geld thuis op is en dat u dan net op dat moment geld nodig heeft. Wij hebben hiervoor de oplossing de Spaarpot 'in-geval-van-nood-kapotmaken'. Dit is een spaarpot die je kapot moet maken om bij het geld te kunnen. De Spaarpot is een soort voorzorgsmaatregel, het is dan ook de bedoeling de bedrukte Spaarpot 'in-geval-van-nood-kapotmaken' echt alleen in geval van nood te gebruiken. Zo heeft u wat geld als u een onverwachte uitgave moet doen, bijvoorbeeld als uw wasmachine kapot is en verder geen geld heeft om dit te laten maken of om een nieuwe te kopen. De Spaarpot 'in-geval-van-nood-kapotmaken'  als relatiegeschenk is rond, maar staat op een rechthoekige voet. Aan de bovenkant van de Spaarpot 'in-geval-van-nood-kapotmaken' zit een gleuf waar u het geld in kunt stoppen.  De voorkant van de Spaarpot 'in-geval-van-nood-kapotmaken' is van glas zodat u kunt kijken hoeveel geld er in de Spaarpot 'in-geval-van-nood-kapotmaken'  als promotiemiddel zit. Als u het glas breekt kunt u het geld uit de Spaarpot 'in-geval-van-nood-kapotmaken' halen om het aan het noodgeval te besteden.

U kunt de Spaarpot 'in-geval-van-nood-kapotmaken' als relatiegeschenk bij ons laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo. De opdruk komt net onder het glas van de Spaarpot 'in-geval-van-nood-kapotmaken' te staan zodat deze goed opvalt, en uw bedrijf optimaal de aandacht krijgt. De Spaarpot 'in-geval-van-nood-kapotmaken' met opdruk is niet alleen een uitstekend promotiemiddel maar ook een leuk relatiegeschenk. Iedereen heeft wel eens het probleem dat er een noodsituatie voorkomt en hier geld voor nodig is en met de bedrukte Spaarpot 'in-geval-van-nood-kapotmaken' is iedereen goed voorbereid op dit soort situaties.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor spaarpotten 'in-geval-van-nood-kapotmaken' ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: