Spaarpotten

Spaarpotten met bedrukking

Een spaarpot is een voorwerp waarmee u geld kunt sparen, zonder het op uw spaarboekje te zetten. Een spaarpot is hol en heeft meestal een gleuf waardoor muntstukken kunnen worden gestoken. Vaak heeft een spaarpot ook een stop die u kan verwijderen wanneer u het geld uit de spaarpot wenst te verkrijgen. Sommige spaarpotten zijn echter gemaakt zonder stop, zodat wanneer u het geld wilt, u de spaarpot stuk moet doen.

Vaak bestaan spaarpotten in de vorm van een varken. Dit komt van vroeger: toen werd een vet verken geassocieeerd met rijkdom. Tegenwoordig worden ook andere dieren of vormen gebruikt als spaarpot. Een spaarpot kan worden vervaardigd uit plastic, blik, aardewerk, glas, enzovoort. De stop is meestal gemaakt van rubber.

HSG relatiegeschenken kan u een groot assortiment aan spaarpotten aanbieden. Spaarpotten kunnen namelijk gebruikt worden als relatiegeschenk en dusdaar ook bedrukt worden met het logo van uw bedrijf en/of andere gegevens. Voorbeelden van spaarpotten uit ons assortiment zijn onder andere: een spaarpot in de vorm van een kluis, een spaarpot in de vorm van een zachte teddybeer (en andere dieren), een beschrijfbare spaarpot, enzovoort.

Vindt u niet de spaarpot die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de spaarpot aanvragen (zie onderaan).
Hieronder vindt u enkele speciale spaarpotten terug die ook verkrijgbaar zijn via HSG:Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor spaarpotten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: