Spakenklem T-shirts

Spakenklem T-shirts met bedrukking

 

In Nederland wordt er vaak gefietst in vergelijking tot andere landen. Dit heeft er onder andere mee te maken dat Nederland een redelijk vlak land is. De Tour de France 2015 begint dit jaar in Utrecht, op 4 juli. Het is de zesde keer dat Le Grand Départ in Nederland is. HSG Relatiegeschenken heeft verschillende leuke artikelen in de fietscategorie. Zo is een spakenklem in de vorm van een T-shirt een erg leuk geschenk voor onder andere fietsenwinkels, fietsverenigingen en andere sport gerelateerde bedrijven. De spakenklem met logo is eenvoudig tussen de spaken van een fiets te klemmen.

De spaak klem in T-shirt vorm kan worden voorzien van een opdruk naar wens. Zo kunnen wij de T-shirt spakenklem voorzien van uw bedrijfsnaam, logo, website of een promotionele tekst. De spakenklem met opdruk kan worden uitgedeeld tijdens fiets evenementen en fietsroutes zoals fiets vierdaagse of andere toertochten. Zo heeft iedereen dezelfde bedrukte spakenklem en wordt er overal in het land reclame gemaakt voor uw bedrijf, vereniging of winkel. Dit zal zorgen voor een toename van uw naamsbekendheid. Het is dus een slimme zet om uw klanten, leden, leveranciers, deelnemers, medewerkers of personeel in het zonnetje te zetten met een gepersonaliseerde spakenklem. Het is een praktisch, blijvend en origineel relatiegeschenk dat tegen een zeer scherpe prijs te bestellen is bij HSG. Zo bereikt u met een smal budget een groot publiek.

U kunt de bedrukte spakenklem met T-shirt bestellen in verschillende kleuren zodat u kunt kiezen voor de kleur die uw bedrijf of vereniging het beste promoot. HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van relatiegeschenken en promotieartikelen en biedt u dan ook de beste prijzen, snelle levering, uitstekende kwaliteit en een goede service. Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze fiets gerelateerde producten of bent u opzoek naar andere artikelen voor de Tour de France? Neem een kijkje op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag bij het zoeken naar het meest geschikte relatiegeschenk! Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor spakenklem t-shirts? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: