Spanningzoekers

Spanningzoekers met bedrukking

 

Een spanningzoeker is gereedschap om de aanwezigheid van een wisselspanning tussen 110 en 240 te meten. De spanningzoeker schroevendraaier is verkrijgbaar in de kleuren geel, oranje, rood, zwarte, blauw of transparant met een gekleurde dop. De spanningzoeker is van Duitse kwaliteit.

U kunt bij HSG de spanningzoeker laten bedrukken geheel naar uw wens. Laat de spanningzoeker bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De spanningzoeker is een leuk geschenk voor in de techniek,  voor bijvoorbeeld een elektricien.

De spanningzoeker met opdruk is een geschikt promotieproduct en relatiegeschenk. Doordat uw bedrijf bedrukt staat om het product, komt uw bedrijf telkens opnieuw onder de aandacht bij uw klanten. De spanningsmeter schroevendraaier met opdruk zal zorgen voor een grotere naamsbekendheid. De meter met opdruk zal zeker worden gewaardeerd door uw relaties.

In het HSG Assortiment vindt u verschillende andere gereedschappen. U vindt zoal de multifunctionele schroevendraaier en de zaklamp. Ook deze producten kunnen worden bedrukt met uw bedrijfslogo en/of tekst.

Indien u vragen heeft over de spanningzoeker bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor spanningzoekers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: