Spatels

Spatels met bedrukking

Een spatel wordt ook wel een bakspatel genoemd. De spatel met opdruk is een simpel gereedschap dat men gebruikt bij het koken. Men gebruikt het onder andere om een ei los te maken van de bodem van de pan wanneer deze is vastgebrand tijden het bakken.


U kunt de spatel bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door de bedrukking krijgt de spatel een persoonlijke tint. De spatel is geschikt als relatiegeschenk en door de bedrukking ook perfect als promotiemiddel. De bedrukte spatel is uitermate geschikt als giveaway op beurzen en open dagen. De spatel met opdruk zal zeker gewaardeerd worden.


In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan kookproducten. U vindt zoal de pollepel en de kookwekker. Vindt u niet de spatel als promotiemiddel die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de spatel aanvragen door op de paarse knop te klikken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor spatels? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: