Speakersets

Speakersets met bedrukking

Bent u opzoek naar de perfecte speakerset? Dan hebben wij precies wat u zoekt. De speakerset creëert een perfect mooi geluid. De bedrukte speakerset heeft een prachtig uiterlijk. U kunt de speaker uitklappen in twee speakers. Dan kunt u uw telefoon, mp3 of iPod er aan verbinden en kunt u gemakkelijk muziek luisteren. U kunt de boxjes ook weer gemakkelijk in elkaar vouwen.

U kunt bij ons de speakerset laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De speakerset is leuk als relatiegeschenk, het is leuk om te geven en te krijgen. Door dat u de speaker set kan laten bedrukken komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten. Doordat de speakerset een nuttig product is zal het zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Bent u opzoek naar een product dat uw bedrijf het beste kan promoten? In ons assortiment vindt u verschillende soorten producten om u bedrijf zo goed mogelijk te kunnen promoten. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de luidspreker, de koffer radio en de radio eend.


Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor speakersets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: