Special made stressitems

Special made stressitems met bedrukking

 

Tegenwoordig hebben veel mensen last van stress. Stress is niet goed voor de werksfeer. Een special made stressitem kan hiervoor een ideaal promotieartikel zijn. Werknemers kunnen stress artikelen op het bureau leggen en gebruiken als ze het nodig hebben. Men kan ook thuis anti-stress artikelen gebruiken.

Door een aparte vorm te maken, zal het stressitem opvallen. Op deze manier kan het special made stressitem de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten. Er kan ook een bedrukking geplaatst worden op het special made stress item relatiegeschenk. Bedrukte anti-stress artikelen als relatiegeschenk kunnen uitgedeeld worden op beurzen of evenementen. De artikelen zijn licht en kunnen gemakkelijk meegenomen worden naar het werk of in de auto.

Onderaan de pagina kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor een bedrukt special made stressitem relatiegeschenk. Bij vragen over dit artikel kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor special made stressitems? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: