Speelgoed

Speelgoed met bedrukking

Speelgoed zijn artikelen die ontwikkeld zijn voor kinderen en bestemd zijn om mee te spelen. Met speelgoed kunnen kinderen allerlei vaardigheden ontwikkelen, zoals de motoriek.

Bij HSG relatiegeschenk kan u speelgoed aankopen, dat kan dienen als relatiegeschenk. Hierbij wordt dan vaak gedacht aan een dartspel, mikado, een mini pooltafel, een mini tafelvoetbalspel, een spellenset,... Vaak zit dergelijk speelgoed in een kerstpakket of een ander themapakket, samen met andere food- en non-food-artikelen.

Voor het speelgoed dat u bij HSG relatiegeschenken kunt verkrijgen, kunt u doorklikken op de link bovenaan. U komt dan op de zoekpagina voor speelgoed terecht.

Vindt u niet het speelgoed dat u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor dit speelgoed aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor speelgoed? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: