Sponsorsjaals

Sponsorsjaals met bedrukking

 

De sponsorsjaal is een langwerpige sjaal met franjes aan de uiteinden. Op de sponsorsjaal kan het logo van de sponsor gecombineerd worden met het logo van de club of vereniging. Hierdoor ontstaat er een leuk relatiegeschenk waarbij het duidelijk is dat er een binding is tussen de club en de sponsor. U kunt zelf het design van de sponsorsjaal ontwikkelen.

De sponsorsjaals worden gebruikt tijdens wedstrijden waarbij de club aangemoedigd wordt. Tegelijkertijd komt de naam of het logo van de sponsor in het zicht, waardoor het een geschikte promotionele gift is. De bedrukte sponsorsjaal is een uitstekend relatiegeschenk voor sportfans. De sponsorsjaals kunnen gebruikt worden tijdens de wedstrijd, maar ze kunnen ook als decoratiestuk in bijvoorbeeld de kantine of in huis opgehangen worden.

Voor meer informatie of vragen over de sponsorsjaal als relatiegeschenk kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sponsorsjaals? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: