Sponzen in eigen vorm

Sponzen in eigen vorm met bedrukking

 

Veel bedrijven streven ernaar om te groeien. Deze unieke spons symboliseert het groei effect. In samengedrukte conditie wordt de spons geprint en gevormd. Wanneer de samengeperste spons eenmaal in contact komt met water, zal het opzwellen tot een complete spons. De print en de vorm blijven voor honderd procent in tact, zodat de spons een permanent adverterend item wordt.

De spons kan in allerlei vormen worden gedrukt. Standaard vormen zoals vierkant, rond, ovaal of rechthoek maar ook unieke vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de vorm van een pen. Wilt u uw auto wassen met een pen? Wilt u de afwas doen met een pen? Met de vorm spons kan het allemaal. Wij kunnen de spons bedrukken met uw bedrijfsgegevens zoals het logo van uw bedrijf en uw bedrijfsnaam. Dit maakt de vormspons perfect inzetbaar als relatiegeschenk. Het is een nuttig geschenk wat uw relaties ook daadwerkelijk zullen gebruiken waardoor er echt reclame zal worden gemaakt voor uw bedrijf. Zowel u als uw relaties profiteren van de bedrukte vormspons als relatiegeschenk!

De logo spons kan worden gebruikt om oppervlaktes te reinigen en is biologisch afbreekbaar. Het is een ideaal mailingartikel. De spons kan worden verpakt als kaart. Zo kan de spons met logo dienen als bijvoorbeeld een uitnodiging voor een opening of open dag, of een voucher voor bijvoorbeeld een car wash. Hoe dan ook, de vorm spons is altijd een zeer origineel geschenk!

De gepersonaliseerde sponzen zijn eenvoudig en voordelig te bestellen bij HSG Relatiegeschenken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze te bedrukken spons in eigen vorm? Neem gerust contact met ons op. Op onze website kunt u tevens ons geheel assortiment aan originele relatiegeschenken vinden.
 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sponzen in eigen vorm? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: