Sponzen

Sponzen met bedrukking

Sponzen worden in veel huishoudens dagelijks gebruikt. Vaker dan u waarschijnlijk denkt, worden sponzen ook gebruikt in bedrijven en op de werkvloer. Dit maakt de spons een functioneel relatiegeschenk in veel branches! 

Sponzen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en kunnen geheel naar uw wens worden bedrukt. Zo kunt u de reclame sponzen laten bedrukken met uw bedrijfslogo en een promotietekst. Wij zorgen ervoor dat de opdruk van goede kwaliteit is zodat de  bedrukking na meerdere wasbeurten uitstekend te zien blijft. Doordat de spons een zeer nuttig geschenk is zal het niet in de prullenbak verdwijnen. De spons zal vaak onder ogen komen en dat is natuurlijk erg gunstig voor de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Zoekt u een uniek maar effectief relatiegeschenk voor uw bedrijf? De spons is een origineel en verfrissend promotieartikel! Tevens inzetbaar als give-away tijdens evenementen en beurzen. Sponzen en zemen kunnen gemakkelijk voorzien worden van een bedrukking voor een blijvend reclame artikel. De spons met opdruk zal regelmatig gebruikt worden door uw klanten zodat uw bedrijf of product goed onder de aandacht blijft. Ons assortiment aan te bedrukken sponzen is enorm. De samengeperste spons zal pas opzwellen tot complete spons wanneer de spons eenmaal in aanraking komt met water. Vanwege het compacte formaat en de geringe dikte, is de samengeperste spons met bedrukking ideaal voor mailings en briefings! Deze unieke groeispons symboliseert het groeiproces van uw bedrijf!

U kunt bij ons ook bedrukte sponzen in eigen vorm bestellen. Maak uw wensen kenbaar en wij gaan samen met u opzoek naar de meest geschikte reclame spons. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van relatiegeschenken en het bedrukken ervan, kunnen wij u de beste adviezen geven en de laagste prijzen bieden. Snelle levering, goede kwaliteit en uitstekende service zijn onze kenmerken! Op onze site www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u ons uitgebreid assortiment aan te bedrukken sponzen en andere huishoudelijke producten vinden. Van bedrukte emmers tot zemen, ons aanbod aan poetsartikelen is enorm! U kunt tevens terecht op onze site voor het gratis aanvragen van een vrijblijvende offerte. Onze sponzen zijn unieke promotieartikelen voor onder andere garages, schoonmaakbedrijven en wasserettes!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sponzen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: