Sport handdoeken

Sport handdoeken met bedrukking

 

De sport handdoek met opdruk is een handig die vooral geschikt is voor bij het sporten. De bedrukte sport handdoek is gemakkelijk mee te nemen in uw tas. De sport handdoek met opdruk is handig en heeft ook een erg chique uiterlijk.


U kunt bij ons de sporthanddoek relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De sport handdoek is een geschikt relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook een perfect promotiemiddel. De sporthanddoek relatiegeschenk is perfect als giveaway op beurzen en open dagen. De sport handdoek zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Vindt u niet de sport handdoek als promotiemiddel die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de sport handdoek onderaan aanvragen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sport handdoeken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: