Sportdouchegels

Sportdouchegels met bedrukking

 

Douchegel is een stroperige vloeistof die gebruikt kan worden voor het reinigen van het lichaam. De bedrukte sportsdouchegel is een perfecte manier om uw bedrijf te promoten.


De bedrukte sportsdouchegel is verkrijgbaar in een 200 ml flesje. De sportsdouchegel fles heeft een zwarte kleur. U kunt bij ons de douchegel laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De douchegel met opdruk is een perfecte manier om uw bedrijf te promoten. Elke keer wanneer uw klant onder de douche gaat en de douchegel gebruikt, komt uw bedrijf opnieuw onder de aandacht.


De douchegel als relatiegeschenk is gemakkelijk uit te delen op open dagen en beurzen. De tubes zijn niet erg groot en de beste manier om uw bedrijf te promoten.


Heeft u vragen of opmerkingen over de sportsdouchegel bedrukt of onbedrukt, neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sportdouchegels? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: