Sportflessen

Sportflessen met bedrukking

 

Gebruik te sportfles voor, na of tijdens het sporten. De stevige sportfles die uw vochtgehalte op peil houdt tijdens het sporten. De sportfles met opdruk ziet er prachtig uit. De fles heeft een rubberen anti-slip onderkant. In de bedrukte sportfles kan 500 ml.


U kunt de sportfles nog leuker maken door middel van bedrukking. U kunt bij ons de sportfles laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De sportfles is een geschikt relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook een perfect promotiemiddel voor op beurzen en open dagen. Door dat de klanten tijdens het sporten de sportfles gebruiken komt u bedrijf elke keer onder de aandacht bij uw klanten. De sportfles is het perfecte product om uw bedrijf het beste te promoten.


Bent u opzoek naar een ander product om uw bedrijf te promoten? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen, zo kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij uw bedrijf past.


Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over de sportfles bedrukt of onbedrukt? Neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sportflessen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: