Sporttassen

Sporttassen met bedrukking

Een sporttas is een tas die wordt gebruikt bij het sporten. De sporttas wordt gebruikt om de kledij en andere sport-artikelen in op te bergen. Sommige sporten eisen een grotere sporttas dan andere sporten. Zo is de sporttas die wordt gebruikt door zwemmers meestal een pak kleiner dan de sporttas van voetballers.

Bij een sportclub hebben de sporters vaak dezelfde sporttas, met daarop de bedrukking van hun sponsors. Een sporttas is een ideaal relatiegeschenk om reclame te maken! De sporters nemen hun sporttas namelijk overal mee heen en uw logo kan door veel mensen worden gespot.

HSG relatiegeschenken kan u de sporttas aanbieden die hoort bij de sport waarvoor ze moet dienen. Hierop kan het logo van uw bedrijf worden bedrukt of geborduurd. Voor een vrijblijvende prijsofferte kan u HSG altijd per e-mail of telefonisch contacteren.

Zoekt u echter slecht één sporttas voor uzelf? Dan moet je snel een kijkje nemen op onze webshop http://www.worldofgifts.eu. Hier vindt u verscheidene modellen van een sporttas en zeker eentje die u aanstaat, tegen een zeer democratische prijs!

Vindt u niet de sporttas die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de sporttas aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sporttassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: