Springtouwen

Springtouwen met bedrukking

 

Een springtouw is een stuk touw (van ongeveer 1,5 meter) dat kan worden rondgedraaid. Het springtouw moet zo worden rondgedraaid zodat er iemand over het springtouw kan springen zonder dat het springtouw de voeten raakt.

Een springtouw kan gebruikt worden door één persoon of meerdere personen. De springer kan de beide uiteinden van het springtouw vastpakken en over zichzelf draaien en zelf over het springtouw springen. Een andere mogelijkheid is dat twee mensen de uiteindes van het springtouw vasthouden. Eén of meerdere personen springen, terwijl de andere twee het springtouw ronddraaien.

Als relatiegeschenk of promotie-item is een springtouw een leuk idee. Voorbeelden van springtouwen die u in het assortiment van HSG relatiegeschenken kunt vinden zijn een digitaal springtouw, een fitnesset (met een springtouw, halters,...), een springtouw met een houten handvat in de vorm van dierfiguren, ... Het springtouw kan gefabriceerd zijn van touw of van plastic.

Bovenaan kunt u verder klikken naar onze zoekpagina en zult u uw favoriete springtouw vinden.

Vindt u niet het springtouw dat u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor dit springtouw aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor springtouwen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: