Stadionklappers

Stadionklappers met bedrukking

 

De stadionklapper kan gebruikt worden tijdens voetbalwedstrijden om uw favoriete club aan te moedigen. De klapper maakt geluid doordat met de ene hand de klapper op de andere hand geslagen wordt. De klapper dient daarvoor zig/zag gevouwen te worden op de gerilde lijnen.

De klapper kan bedrukt worden met uw bedrijfskenmerken, waardoor uw naamsbekendheid vergroot wordt als de klapper in het zicht komt. Op deze manier kunt u de sporters aanmoedigen en is de bedrukte klapper tegelijkertijd een product waarmee reclame verspreid wordt. De stadionklapper hoeft niet alleen gebruikt te worden in het stadion, ook voor evenementen of concerten kan de klapper van pas komen.

Neem gerust een kijkje op onze website als u op zoek bent naar andere reclameartikelen of promotionele gifts. Op de website staat een uitgebreid assortiment aan producten. U kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen of meer informatie over de bedrukte stadionklapper.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor stadionklappers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: