Standy Padhouders

Standy Padhouders met bedrukking

 

De Standy is een opbergsysteem voor padhouders. De Standy is geschikt voor verschillende padhouders, niet alleen voor koffie maar ook voor thee of chocomel. Veel mensen hebben een senseo apparaat en gebruiken dus ook padhouders. Vaak is het zo dat de padhouder ergens op het aanrecht rondslingert. Dat is nu ten einde door de Standy.

Door de rechtstandige plaatsing in de Standy wordt voorkomen dat de padhouder gaat verstoppen. De Standy bestaat uit 2 twee delen de voet en de houder. Deze zijn makkelijk van elkaar af te halen en schoon te maken. De voet van de Standy is vierkant hierop zit de houder deze is ook vierkant met 2 inkepingen zodat er 2 padhouders in passen.

 Met de Standy wordt het leven een stuk eenvoudiger er liggen iet meer voortdurend vlekken van de padhouder op de aanrecht of op de tafel, je kunt de padhouder makkelijk terug vinden, dus je hoeft niet telkens naar je padhouder te zoeken.
De standy is een leuk cadeau om te geven, veel mensen hebben het probleem dat ze niet weten waar ze hun padhouders moeten laten. Door de Standy is dit probleem verledentijd en wordt het leven een stuk simpeler.

Je kunt het assortiment Standy’s terug vinden door bovenaan de pagina door te klikken naar onze zoekpagina. Kun je geen geschikte Standy vinden, neem dan contact op met een van onze werknemers en zij helpen je verder.
 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor standy padhouders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: