Stappentellers

Stappentellers met bedrukking

 

Een stappenteller is een apparaat dat het aantal stappen telt die de drager zet. Een synoniem voor stappenteller is pedometer. De stappenteller geeft een inzicht van sportieve activiteit en de duurdere modellen geven soms ook een inzicht van de afstand die de drager heeft afgelegd.

Een stappenteller werkt meestal met een elektronische teller die iedere stap bijhoudt. Het aantal stappen wordt op de display van de stappenteller getoond.

Voor een inzicht te krijgen op de gelopen afstand, moet de gemiddelde staplengte worden ingevoerd in de stappenteller. Deze verschilt van persoon tot persoon en natuurlijk ook naar de omstandigheden (binnenshuis <--> buitenshuis).

Een stappenteller kan worden gebruikt als relatiegeschenk. In deze moderne tijd, wordt steeds meer de nadruk gelegd op sportieve activiteiten. De moderne mens moet meer aan sport doen. Vandaar dat de stappenteller (pedometer) een goed idee is als relatiegeschenk.

Bij HSG relatiegeschenken heeft u een ruime keuze uit stappentellers. Al deze stappentellers kunnen worden bedrukt met uw logo en/of andere gegevens. U kunt bovenaan verder klikken naar onze zoekpagina en onze stappentellers bekijken. Ook kunt u hier een offerte voor de door u gekozen stappenteller aanvragen. Heeft u nog vragen over een stappenteller, of zit de stappenteller naar uw keuze niet in ons assortiment? Contacteer dan een van de medewerkers van HSG relatiegeschenken. Zij staan altijd tot uw dienst.

Vindt u niet de stappenteller die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de stappenteller aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor stappentellers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: