Steen Papier Schaar

Steen Papier Schaar met bedrukking

 

De steen papier schaar set, is een spelletje waarmee u gemakkelijk keuzes kunt maken. Als u iets wilt wedden is het een handige manier. De steen papier schaar is ook leuk als gewoon spel. U dobbelt met de dobbelstenen. Op de verschillende kanten van de dobbelstenen is een steen, papier of schaar afgebeeld.

U kunt het spel laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doordat u het spel kan laten bedrukken wordt het ook nog een uitermate geschikt promotiemiddel voor op beurzen en open dagen. Het is leuk als giveaway. Doordat het spel ontzettend handig is om snel beslissingen te nemen, zal het zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Bent u opzoek naar een ander perfect promotiemiddel? Dan kunt u altijd bij ons terecht. In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen, die uw bedrijf het beste kunnen promoten. Doordat er een ruime keuze is aan producten kunt u er altijd zeker van zijn, dat er een product is die het best bij u en uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over de steen papier schaar spel of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor steen papier schaar? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: