Stempelpennen

Stempelpennen met bedrukking

 

De Stempelpen is niet zo maar een pen. De stempelpen is een pen met een ingebouwde stempel. De stempelpen is een Klasse balpen met uw eigen stempel in de dop. Geweldig om te hebben... geweldig om te geven!

Een stempelpen is vooral zeer handig wanneer u veel papieren moet ondertekenen. U kunt dan uw naam en/of telefoonnummer en/of andere gegevens laten verwerken in de stempel. Het uitzicht van de stempelpen is altijd zeer luxueus. De stempel is niet zichtbaar: u kunt de stempel tevoorschijn laten komen door het bovenste deel van de stempel eraf te schuiven.

U kunt de stempelpen ook laten personaliseren door uw logo op de stempelpen te laten graveren (of laten bedrukken).

HSG relatiegeschenken heeft verschillende modellen, kleuren en materialen van de stempelpen. U kunt altijd een gratis prijsofferte voor de stempelpen aanvragen, door onderaan verder te klikken. Deze prijsofferte is vrijblijvend.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor stempelpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: