Stevig houten kistjes met schuifdeksel met bloembollen

Stevig houten kistjes met schuifdeksel met bloembollen en bedrukking

 

Het houten kistje zit gevuld met 50 tulpen of 50 gladiolen, de kleuren naar keuze. De houten kist met schuifdeksel met bloembollen met opdruk is leuk om te geven en om te krijgen.

U kunt het stevig houten kistje met schuifdeksel met bloembollen relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Het houten kistje met schuifdeksel met bloembollen met opdruk is ontzettend leuk als relatiegeschenk en promotiemiddel. Het houten kistje met bloembollen is een leuk geschenk voor mensen die dol zijn op tuinieren en als geschenkje in de tuinbranche. De bloembollen zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

In het HSG assortiment vindt u verschillende producten die gerelateerd zijn aan het stevig houten kistje met schuifdeksel met bloembollen. U vindt zoal het houten tuinkist met handschoenen en bollenplanter, het authentiek bollenkratje vol met bloembollen en het houten luchtvracht-palletkistje met bloembollen.

Bestel het houten kistje met schuifdeksel met bloembollen op HSG Relatiegeschenken en zet uw relaties in het zonnetje! Uw relaties zullen tevreden over u zijn met als gevolg dat uw klanten vaker bij u terugkomen en uw personeel positief over u denkt. Dat is natuurlijk waar het om draait!

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor stevig houten kistjes met schuifdeksel met bloembollen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: