Sticker case trolley's

Sticker case trolley's me bedrukking

 

De Sticker case trolley is een lichtgewicht trolley met een permanente sticker, die al vanaf één stuk volledig te personaliseren is. De sticker kan er niet vanaf gehaald worden. Niet alleen de sticker op de trolley blijft goed plakken maar het blijft ook in het geheugen van uw doelgroep. De nieuwe stickercase zorgt ervoor dat uw boodschap letterlijk en figuurlijk blijft plakken.

Door middel van de sticker op de koffer komt uw bedrijf telkens opnieuw onder de aandacht bij uw klanten. Het is mogelijk om een sticker op de koffer te bevestigen en daaronder nog een sticker van bijvoorbeeld een naam, dit is een perfect gift aan onder andere een voetbalteam. Zo wordt de trolley nog persoonlijker. De sticker case is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood, wit en zwart.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de sticker case trolley neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sticker case trolley's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: