Sticker notities

Sticker notities met bedrukking

 

Het boekje met sticker notities word ook wel sticker notes genoemd. Een boekje met sticker notities zijn blaadjes die u gemakkelijk ergens op kunt plakken met een notitie erop. Op deze manier kunt u overal notities gemakkelijk ophangen en weet u zeker dat er niet per ongeluk een notitie van het bureau af valt. Het bedrukte sticker notities is hierdoor ontzettend handig in het gebruik.


U kunt de sticker notities laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De opdruk komt aan de buitenkant van het boekje te staan. Het bedrukte sticker notities is een leuk en geschikt idee om als relatiegeschenk iemand cadeau te doen. Doordat u het kan laten bedrukken wordt het ook een uitermate geschikt promotiemiddel voor op bijvoorbeeld beurzen.


In ons assortiment vindt u verschillende soorten sticker notes. Zo is er altijd een bedrukte sticker notities die bij u en uw bedrijf past.


Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sticker notities? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: