Stiften

Stiften met bedrukking

Een stift is een tekenmateriaal dat terug te vinden in diverse vormen en kleuren. De tekenpunt van een stift kan alle maten aannemen: smal, breed, lang of kort. Een stift wordt meestal gebruikt bij het maken van tekeningen of het inkleuren van tekeningen. Bij graffiti worden ook stiften gebruikt. Er bestaan twee soorten stiften: permanente stiften en niet-permanente stiften. Een permanente stift is watervast en een niet-permanente stift is met water te verwijderen.

HSG Relatiegeschenken biedt u enkele leuke relatiegeschenken waarin een stift de hoofdrol speelt. Voorbeelden van relatiegeschenken met stiften zijn onder andere een tekenset met stiften, een kleurdoos met stiften, kleurpotloden, verf, waskrijt,... , een tasje met stiften, een highlighter pen, een markeer stift, een tekstmarker, een balpen en markeer stift in één, enzovoort.

Bovenaan kunt u verder klikken naar ons assortiment aan stiften.

Vindt u niet de stift die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de stift aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor stiften? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: